За Нас

Кои сме ние

Няколко думи за компанията

Скъпи клиенти, колеги и партньори,ежедневно работим с една основна идея и цел – да изградим фирма, основана на разбирането, че клиентът е едновременно наш партньор, колега, работодател и не на последно място, приятел.

Водени от това си убеждение, ние държим вратите си широко отворени за нови идеи, предложения и, разбира се, оплаквания, свързани с работата ни. Макар понякога да е болезнена, тази политика е единственият начин фирмата ни да е в постоянен допир с пулса на пазара и да осигурява обслужване на нивото на очакванията на своите клиенти.

Екипът на “Гринд” ЕООД и “Трейдхо” ЕООД

Пътят Към Истинските Мебели

Мисия

Да предложим на българския пазар богато разнообразие от качествени технологични и декоративни решения за интериорен дизайн и производство на мебели.

Да осигурим за своите клиенти по-добър сервиз и повече гъвкавост в условията на един толкова конкурентен пазар.

Визия

Ние работим, специализираме и се развиваме в предлагането на плочести материали на дървесна основа, естествени фурнири и декоративни покрития.

Нашето партньорство с лидерите в бранша (дървопреработва- телната и мебелна промишленост) ни позволява да следим, от една страна динамиката в търсенето на нови материали и технолигии, и от друга, последните достижения в развойната дейност, иновациите и тенденциите в съвременния дизайн.

Ние държим на високото качество на прeдлаганите от нас материали, като гарантираме не само техните експлоатационни характеристики, но и техния произход.

Ние подкрепяме използването на природо съобразните технологии за производство, екологично чистите продукти и отговорното отношение към естествените ресурси.