Разкрой и Кантиране

Всичко под един покрив

Основната цел на ХОСЕ е да предостави всичко необходимо за производството на мебели. Като естествена и логична част от тази амбиция е предлагането на разкрояване, кантиране и разпробиване на материалите за сглобяване. Фирмата вярва, че тази дейност предоставя ефективно решение на всеки занимаващ се с производство на мебели и интериор – било то професионалист или любител. Така “под един покрив” Вие може да разгледате богатата цветова гама и да изберете материалите за вашите мебели , да си поръчате разкрояване, кантиране и разпробиване на изделието.

Разкрояване

Вие може да поръчате разкроя на своите мебели , като подготвите сами детайлите с размери и предвидите приспадане на дебелината за канта . На база на списъка с детайли се приема вашата поръчка и се извършва разкрой на всички видове, размери и дебелини плочи. По ваше желание и нужда детайлите могат да бъдат кантирани с кантове по ваш избор на цвят , размер и вид. За ваше удобство и спестяване на време може да използвате нашият електронен формуляр – Заявка за рязане и кантиране. След като го свалите, попълните коректно данните за поръчката ни го изпратете по електронен път на адрес:

– за град Варна – varna@hosse.bg

Разпробиване

При уточняване на вашата поръчка се отбелязват вашите желания за пробиване на отвори за панти, минификсове, дибли, рафтоносачи и с тази финална процедура елементите са готови за сглобяване

За да предостави пълна палитра от услуги свързани с подготовката на материали за мебелно производство, ХОСЕ разполага с нови машини за разкрояване, кантиране и разпробиване. Машините в огромната си част са внос от немски производители и покриват и най-завишените очаквания за прецизност и ефективност. С тях се разкрояват материали от всички размери и видове. Всичко което е необходимо е да дойдете на място и сами да се убедите, а ХОСЕ ще Ви направи най-икономичния план за разкрояване.

Oборудване

Основните машини за разкрояване са:

гредови циркуляри HOLZHER (Германия)

машината обработва до 4 плочи едновременно, като покрива и най-големите размери от плочи. Просвета на гредата е до 4300 мм. циркуляр Altendorf F-45 (Германия)

Машината предоставя възможност за по-малък разкрой. Тя предлага прецизност и свободна реализация на детайлите.

ХОСЕ разполага с набор от допълнително оборудване за кантиране и разпробиване. Именно благодарение на това оборудване и машини вие можете да дойдете с чертеж и да си тръгнете напълно подготвени за сглобяване на вашите мебели.

Такива машини са:

кантиращи машини BRANDT (висок клас)

пробивни машини GRASS